Skeppargatan 51

Enheten på Skeppargatan består av två avdelningar, Skepparen och Matrosen. Matrosen är en avdelning för de mindre barnen med cirka 14 barn. Lokalerna är hemtrevliga och lekmiljöerna inspirerar till såväl rollekar som kreativitet och skapande. Möblerna på avdelningarna är barnanpassade och allt material finns tillgängligt i barnens höjd så att de fritt kan välja aktivitet efter intresse. Utevistelsen sker i någon av Östermalms närliggande parker. På Skepparen går de äldre barnen i en grupp om cirka 15 barn. De har flera klassrum samt en ateljé, och arbetar aktivt med skolförberedande verksamhet.