Linnégatan 85

Enheten på Linnégatan omfattar cirka 60 barn fördelade på 4 avdelningar. På avdelningarna Gullvivor, Tussilago och Blåsippor går de mindre barnen, och på avdelningen Vitsippor de äldre barnen. Avdelningarna består av bland annat ateljé, hemvrå och klassrum. På Linnégatan finns också en stor gymnastiksal som används dagligen för dans, rytmik, gymnastik, yoga och konstruktion, den används även för teateruppsättningar och olika avslutningar. Övriga enheter kan även boka gymnastiksalen. Utevistelsen är förlagd i de olika parklekar som finns på Östermalm samt vid Kaknästornet och i Nobelskogen. Närheten till Djurgården och Skansen bjuder på oändliga möjligheter till lek och lärande.