Saltmätargatan 11

En enhet belägen i centrala Stockholm. Förskolan ligger i en sekelskiftesfastighet och tar tre våningsplan i anspråk. Verksamheten är åldersuppdelad med tre grupper för de mindre barnen på respektive våningsplan 2 och 3 samt 2 grupper för de äldre barnen på våningsplan 1. Lokalerna är rymliga med såväl stora som små rum vilket ger många möjligheter till att utforma lärmiljöerna utifrån barnens intresse och projekt. Uteverksamheten förläggs till någon av de många närbelägna parkerna men även med längre utflykter för de äldre barnen. För de allra minsta barnen finns en liten lekgård i anslutning till våningsplan 3.