Fleninge Förskola

Magnerupsvägen 24

Fleninge Förskola ligger mitt i byn, närmaste granne är kyrkan. Förskolan är ett gammalt anrikt boningshus som bestått av två separata lägenheter. Numera är det till stora delar nyrenoverat och väl anpassat för att bedriva förskoleverksamhet.

Kontaktuppgifter kommer uppdateras inom kort.

Förskolans öppettider följer vårdnadshavarnas omsorgsbehov. För närvarande är förskolan öppen mellan 06.16- 17.00

Ansök om plats

Ansökan om plats till förskolan görs via Helsingborgs stads e-tjänst.

Ansökan ska göras senast fyra månader innan önskat startdatum.

Följande turordning gäller för placering och erbjudande om plats:

1. Barn som fått förtur till plats efter särskilt beslut.
  2. Syskonförtur.
  3. Ködatum.

En rektor i förskolan kan göra avsteg från turordningen om den befintliga barngruppens sammansättning gör att förskolan inte kan ta emot barnet som står på tur. Ett sådant avsteg ska motiveras i varje enskilt fall och dokumenteras av förskolan.